Pano Aksesuarları

Elektrik panoları şebekeden alınan elektriğin kullanılabilir hale getirilmesini sağlayan elemanlardır. Gelen yüksek voltajlı elektriği cihazlara uygun bir hale getirerek binalara aktaran elektrik panolarında çeşitli sorunlar baş gösterebilir. Genellikle kilit ya da menteşe sistemlerinde yaşanan sorunlar sebebiyle panolar rahat bir şekilde açılıp kapanamaz ya da kilitlenemezler.

Panolardan bir kısmı insanların çok kolay bir şekilde ulaşamayacağı alanlarda olurken bazıları kamuya açık alanlarda durmaktadır. Özellikle herkesin ulaşabileceği bir konumda bulunan panolarda kilit ve menteşe kısımlarında arızalar meydana gelebilir. Böyle durumlarda panonun yenilenmesine gerek olmaz ve pano aksesuarları kategorisinde yer alan ürünler kullanılır. Bu sayede sorun en ekonomik haliyle çözüme kavuşturulmuş olacaktır.

Pano Aksesuarı Kategorisinde Hangi Ürünler Yer Alır?

Pano aksesuarı olarak tabir edilen ürünlerin ilki menteşelerdir. Bilindiği üzere panoların içerisindeki düzeneği en iyi şekilde koruyabilmesi için kapakları bulunur. Bu kapakların sürekli olarak açılıp kapanması ya da zorlanması sebebiyle menteşe kısımlarında bazı sorunlar olabilir. Bu sorunlar yaşandığında hemen menteşelerin yenilenmesi ve panoların tekrardan eski halinde döndürülmesi gerekir.

Panolarda kullanılan bir diğer aksesuar ise kilit sistemlerdir. Sitemizde yer alan pano aksesuarları bölümünde çok sayıda farklı çeşidi bulunan bu kilitler ile birlikte panolar diğer insanların müdahalesinden uzak tutulabilirler. Kilitlerin zorlanma sebebiyle bozulması, anahtarlarının kaybedilmesi ya da daha farklı kilit probleminde hemen siparişler verilerek panoların kilit sistemleri değiştirilmektedir.

Farklı Kapı Boyutlarına Uygun Menteşe Modelleri

Elektrik panolarının boyutlarında çok ciddi farklar ortaya çıkabilir. Panonun sahip olduğu ebat arttıkça pano kapısının ağırlığında da yükselmeler meydana gelir. Menteşeler kapının ağırlığı arttıkça daha fazla zorlanmaya başlar. Böyle bir durum söz konusu olabileceğinden her zaman farklı menteşe modellerinin kullanımı gerekir.

Firmamız tarafından üretilen pano aksesuarları farklı ebatlardaki panolar için uygundur. Sitemizde pano kapısı için satılan menteşeler farklı boyutlarda ve özelliktedirler. Menteşeler arasından doğru olan ürünleri seçmeniz yeterli olacaktır. Doğru menteşeler ile kapılarda hiçbir kayma ya da düşme problemi olmaz. Böylece çok daha uzun süre kullanım söz konusu olabilir.

Kilit Sistemlerinde Farklı Öneriler

Panolarda kullanılan kilit sistemlerinde çok ciddi farklılıklar bulunabilir. Bazı panolarda kullanılan kilit sistemleri yalnızca kapının kapalı durmasını sağlar. Yetişkin bir insan panonun yanına geldiğinde kitli rahatlıkla açabilmektedir. Bu kilit türleri panoları diğer insanlardan korumak için yapılmamaktadır. Hayvan dostlarımızın ya da çocukların bilinçsiz olarak panoları açmasını engellemek için basit kilit sistemleridir.

Buna alternatif olarak pano üzerinde işlem yapma yetkisine sahip olmayan kimsenin panoyu açması istenmediğinde kullanılan kilit türleri bulunur. Bu kilitler anahtar ya da çeşitli şifreler ile açılabilmektedir. Özellikle sunucuların saklandığı kabinlerde ya da büyük binaların panolarında bu tarz gelişmiş kilit sistemleri bulunur. Bu pano aksesuarları sitemizden kolaylıkla satın alınabilmektedir.

Ekonomik Pano Aksesuarları

Panolarda yaşanan problemlerin olabildiğince kısa süre içerisinde çözülmesi gerekmektedir. Pano kapağının açılması ya da düşmesi gibi problemler olduğunda kısa sürede müdahale gelmezse çok daha büyük problemler ortaya çıkmaya başlar. İnsanların pano aksesuarlarına acil bir şekilde ihtiyaç duyması satıcı firmaların yüksek fiyatlarla bu ürünleri satmasına sebep olmaktadır.

Firmamız pano aksesuarları satışında her zaman uygun fiyatlar talep etmeyi tercih etmektedir. İnsanların acil isteklerini yüksek kazanca çevirmek gibi bir amacı olmayan firmamız her zaman piyasadaki en uygun fiyatları sizlere sunmaktadır. Sitemiz üzerinden uygun fiyatlarla siparişlerinizi vererek ürünlerin size teslim edilmesini beklemeye başlayabilirsiniz. Olabilecek en kısa süre içerisinde aksesuarlar elinize ulaşacaktır.

Pano aksesuarları için https://www.ponismetal.com.tr/pano-aksesuarlari tıklayın.

Yorum Ekle